Algemeen:

Uw bestelling wordt zonder logo en reklame op enveloppe of verpakking via PostNL verzonden. PostNL garandeert dat 95% van de post, de dag na de verzenddatum (behalve feestdagen) bezorgd wordt. We verzenden alleen op werkdagen, op en vanaf de dag zoals op de homepage aangegeven.

Oorkondes met/zonder lintje:

De oorkondes (A4 formaat) met en zonder lintje, worden als BRIEFpost verzonden in een grote stevige bordrug-enveloppe.

Oorkondes met lijst:

De oorkondes met lijst worden als BRIEFpost verzonden in een grote stevige bordrug-enveloppe. Indien er meer dan 2 oorkondes met lijst besteld worden, dan wordt uw bestelling als pakketje en aangetekend verzonden.

Oorkonde via de mail als PDF bestand:

In plaats van via de post kunnen we de oorkonde ook voor u inscannen en via de mail als PDF bestand verzenden. Dit dan voor 16:30 uur op de verzenddatum zoals aangegeven op de homepage en natuurlijk zonder lintje en lijst.

Rechtstreekse verzending naar jarige, bruidspaar, etc.:

Indien uw bestelling rechtstreeks verzonden moet worden naar de jarige, het huwelijkspaar, etc., hetgeen u tijdens het bestellen bij “Ander verzendadres” kunt aangeven, doen wij er geen lintje bij. Wel plakken we in dit geval aan de buitenzijde van de bordrugenveloppe een cadeaustickertje met “Hartelijk Gefeliciteerd” erop. Let op: bij deze service niet meer dan één oorkonde tegelijk bestellen, want we sturen één bestelling naar één adres.

Verzend- en afhandelingskosten Nederland:

Oorkonde/s met of zonder lintje € 2,00
Oorkonde/s met lijst € 4,00

Verzend- en afhandelingskosten België:

Oorkonde/s met of zonder lintje € 3,00
Oorkonde/s met lijst € 9,00